Biketrial, freerunning en workshops

22492340116_47aa47e741_k

Het Getinsane-showteam van Belgisch biketrial Kampioen Iciar van den Bergh doet er alles aan om het publiek te verstommen met de meest uiteenlopende stunts en tricks. Trial bikers en mono trialbikers geven samen met enkele free runners en bmx’ers het beste van zichzelf tijdens een complete show waarbij een live speaker zorgt voor sfeer en ambiance.

“Be ready to get insane @ Xtreme Xperience!”

BikeTrial-atleten tonen hun ongelofelijke behendigheid op de fiets door allerlei obstakels  zoals rotsen, boomstronken en gebouwen te overwinnen. Gigantische sprongen en schijnbaar onmogelijke tricks lijken een koud kunstje voor hen. Eén belangrijke regel: geen voetjes aan de grond! Vergelijkbaar met BikeTrial is MonoTrial: trial op een éénwieler!

Freerunning is een sport, ontstaan in Frankrijk, waarbij deelnemers proberen hindernissen zo vloeiend en snel mogelijk te overwinnen. Freerunnen kun je overal maar  vooral steden en in de buitenlucht komt deze sport helemaal tot zijn recht. Naast het fysieke aspect, draait freerunning ook rond vrijheid en het verleggen van je grenzen.

De shows gaan door op de Deltaweide. Je kan zelf ook aan de slag, deze topatleten leren jouw graag hun beste tricks aan!

Doorlopend demonstraties en workshops

Ook op het programma