Bereikbaarheid

Fiets

Vanuit alle richtingen bereik je De Schorre makkelijk en snel met de fiets. Er wordt een Fietsenstalling voorzien op de hoofdparking van de Schorre aan de Schommelei.

Opgelet! De fietserstunnel onder de Kapelstraat wordt afgesloten voor het evenement. Concreet wil dit zeggen dat de verbinding tussen knooppunt 26 en 24 onderbroken is. Er wordt een tijdelijke omleiding voorzien.

 

Trein

Het station van Boom ligt op de lijn Antwerpen-Puurs. Plan hier je route met de trein. Vanaf het station is het 25 min. wandelen naar De Schorre. Je kan ook bus 182 of 295 richting Antwerpen nemen tot halte De Schorre.

 

De Lijn

Er bevinden zich twee haltes nabij De Schorre:

  • Halte ‘Boom De Schorre’ bevindt zich aan de hoofdingang van het domein in de Schommelei. Lijnen 132, 182, 295 en 298 bedienen deze halte.
  • Halte ‘Boom Schorre’ bevindt zich in de Kapelstraat. Lijn 500 bedient deze halte.

Hier vind je dienstregelingen en een reisroute op maat.

 

Auto

De Schorre is bereikbaar vanaf de A12 en E19:

  • Vanaf E19: neem afrit 7 Kontich en volg de pijlen richting Boom en De Schorre. Je kan parkeren op parking 1 in de Schommelei. Indien parking 1 volzet is volg dan de tijdelijke signalisatie en luister naar de aanwijzingen van de stewards.
  • Vanaf A12: neem afrit 9 Boom en volg de pijlen richting De Schorre. Je kan parkeren op parking 1 in de Schommelei. Indien parking 1 volzet is volg dan de tijdelijke signalisatie en luister naar de aanwijzingen van de stewards.

 

Voor autocars en personen met een beperking zijn parkeerplaatsen voorzien op parking 1 in de Schommelei

Let op: parkeer je in de straten rondom De Schorre, dan riskeer je een boete of takeling!

 

 

 

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre

Schommelei 1/1 – 2850 Boom
tel 03 880 76 00
onthaal@deschorre.be
www.deschorre.be